EMPRESA-CONSTRUCIÓ-SABADELL

Empresa de reformes a Sabadell

Des d'un bany o cuina fins reformes integrals en habitatges i empreses de Sabadell i el Vallès

A més a més d´una empresa de construcció enfocada a l'obra nova, també som una empresa de reformes a Sabadell , per particulars que volen canviar el bany o i renovar la cuina de casa seva.

Aportem la màxima qualitat, professionalitat i garantia, independentment de la magnitud de l'obra o reforma a realitzar. Des d'una petita reforma de bany a Sabadell fins a un projecte integral d'edificació a Barcelona o Tarragona, el nostre servei tindrà la màxima implicació, garantia, serietat i qualitat.

Des de la fundació de l'empresa de reformes a Sabadell a l´any 1997, el gerent Javier Bujaldón ha supervisat, controlat i treballat amb cadascú dels clients que han decidit apostar per la nostra constructora a Sabadell. Manteniment de residències, comunitats i empreses, obres de petita o gran grandària... Hem consolidat una fidel cartera de clients habituals que confien en Construmaster 2000.

 

Reformes de locals a Sabadell

Reformes de locals a Sabadell

Realitzem el disseny d'obra i l'execució completa de les reformes en locals a Sabadell o en altres localitats de Barcelona i tota Catalunya. Des del pressupost inicial, fins als ajustos finals, deixaràs el projecte en mans qualificades, que responen per la qualitat d'acabats i el lliurament en termini.

 

Empresa acreditada i homologada

Construmaster 2000

  Carrer de la Lusitània 24,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 710 36 35

  676 99 73 73

Horari d´oficina

Àrea de Producció (F. Javier)
De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores
Àrea Tècnica
De dilluns a divendres de 17:00 a 19:00 hores